Arcmasszázs

Arcmasszázs

Az arcmasszázs az egyik legkedveltebb szolgáltatás a Szília Szépségszalonban, és nem véletlenül. Ez a kényeztető és relaxáló kezelés kiváló lehetőség arra, hogy csökkentsük a feszültséget és stresszt, javítsuk a vérkeringést, és felfrissítsük a bőrt.

Az arcmasszázsunk során az ILCSI kozmetikumokat használjuk, amelyeket a természetes hatóanyagok és gyógynövények kombinációjával állítanak elő. Ez a fajta kozmetikum nemcsak biztonságos és hatékony, hanem kellemes illatukkal és érintésükkel is kényeztető hatást gyakorolnak.

Arcmasszázs lépései

Az arcmasszázs lépései egyszerűek, és nagyon kellemes élményt nyújtanak a vendégnek.

Először is, a kozmetikus megtisztítja az arcot az illető bőrtípusnak megfelelő termékekkel, hogy eltávolítsa az elhalt hámsejteket, és felkészítse a bőrt az aktív hatóanyagok befogadására.

Ezután a kozmetikus finom mozdulatokkal végighalad az arcizmokon, a homloktól az állig, hogy eltávolítsa az arc feszültségét és javítsa a vérkeringést. Az arc különböző részein különböző technikákat alkalmazunk, például körkörös masszázst a homlokon, simító mozdulatokat az állon és az arccsonton, valamint finom ütögető mozdulatokat az arc felső részén.

Az arcmasszázs végeztével a kozmetikus az illető bőrtípusnak megfelelő hidratáló és tápláló terméket visz fel az arcra, hogy megőrizze a masszázs hatását, és segítsen a bőrnek regenerálódni. Az arcmasszázs általában 20 percig tart, és a vendég teljesen ellazulhat és élvezheti a kezelést.

Arcmasszázs előnyei

Az arcmasszázs rendszeres végzése számos előnyt kínál a vendégek számára. Először is, csökkenti az arc feszültségét és stresszét, amely gyakran az élet modern igényeinek következménye.

Másodszor, javítja a vérkeringést és a bőr textúráját, így fiatalosabb és ragyogóbb megjelenést biztosít.

Harmadszor, az arcmasszázs hidratáló és tápláló hatásának köszönhetően elősegíti a bőr regenerálódását.

A Szília Szépségszalonban a képzett kozmetikus tanulók és az okleveles kozmetikus mester egyaránt biztosítják a professzionális arcmasszázst az Ilcsi kozmetikumok felhasználásával, így a vendégek garantáltan elégedettek lesznek a szolgáltatással.

Ha Ön is szeretne egy kellemes és hatékony arcmasszázst, látogasson el a Szília Szépségszalonba, és foglaljon online időpontot!