Hidratáló kezelés

Hidratáló kezelés

Ha az arcbőrünk nem kap elég nedvességet, akkor kiszáradhat, viszkető és irritált lehet. Ennek elkerülése érdekében fontos a megfelelő hidratálás. A hidratáló kezelés a kozmetikusnál egy hatékony módja annak, hogy a bőrünk újra ragyogóvá váljon. A Szília Szépségszalonban a hidratáló kezelés során az ILCSI kozmetikumokat használjuk, amelyek friss gyógynövényekből, gyümölcsökből és zöldségekből készülnek.

Hidratáló kezelés lépései

A hidratáló kezelés lépései a következők:

1. lépés: Arcradír

Arcradír

Az arcbőr alapos megtisztítása az első lépés a hidratáló kezelés során. Az arcradírral eltávolítjuk az elhalt bőrsejteket és a szennyeződéseket, hogy a hidratáló hatóanyagok jobban felszívódhassanak. Az ILCSI kozmetikumok természetes összetevői révén a bőr nemcsak tisztább, hanem frissebb és puhább is lesz.

2. lépés: 20 perc elektromos lifting

elektromos lifting

A hidratáló kezelés második lépése az elektromos lifting, amely során különféle masszázstechnikákkal javítjuk a bőr tónusát és feszességét. Az elektromos impulzusok segítségével a bőrsejtek aktívabbá válnak, így a hidratáló hatóanyagok mélyebben és hatékonyabban tudnak behatolni a bőrbe.

3. lépés: Arcmasszázs

Arcmasszázs

Az arc masszírozása a hidratáló kezelés harmadik lépése. A masszázs során javítjuk a bőr vérkeringését, ami segít a hidratáló hatóanyagok jobb felszívódásában. Az arc masszírozása emellett csökkenti a stresszt, így az arc feszesebb, puhább és ragyogóbb lesz.

Miért előnyös a hidratáló kezelés?

A hidratáló kezelésnek számos előnye van a vendég számára. Az arcradír segít eltávolítani a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket, így a bőr tisztább és egészségesebb lesz. Az elektromos lifting hatására a bőr feszesebb és fiatalosabb lesz, míg a masszázs serkenti a bőr vérkeringését és hidratálja a bőrt.

A hidratáló kezelés során használt termékek természetes összetevőkből készülnek, amelyek segítenek megőrizni a bőr nedvességtartalmát és egészségét. Az ILCSI kozmetikumok friss gyógynövényekből, gyümölcsökből, zöldségekből és gyógyvízből készülnek, így nem káros anyagokkal, hanem élő hatóanyagokkal dolgoznak a bőrön.

Összességében, a hidratáló kezelés nagyszerű módja annak, hogy javítsuk bőrünk állapotát és megőrizzük egészségét. A kozmetikusoknál végzett hidratáló kezelések során a vendégek megismerkedhetnek a legjobb bőrápolási gyakorlatokkal és a legjobb természetes kozmetikumokkal, így biztos lehetnek abban, hogy a bőrük a lehető legjobb kezekben van. Ha szeretnéd, hogy bőröd egészséges és ragyogó legyen, próbáld ki a hidratáló kezelést a Szília Szépségszalonban!