Karmasszázs

Karmasszázs

A karmasszázs egy olyan masszázsfajta, amely a testen kívül a szellemi és lelki egészségre is hatással van. A Szília Szépségszalonban karmasszázst is kínálunk vendégeinknek, hogy segítsük őket abban, hogy testüket és lelküket egyaránt feltöltve hagyják el a szalont.

A karmasszázs menete a következő:

  1. Konzultáció: A masszőr megbeszéli a vendéggel a kívánt eredményt, a testi és lelki állapotot, hogy az egyéni igényeknek megfelelően személyre szabott masszázst tudjon biztosítani.
  2. Előkészítés: A vendég átöltözik egy kényelmes, laza ruhába, majd fekvő pozícióba helyezkedik a masszázságyon.
  3. Kezelés: A masszőr finoman és lassan dolgozik végig a testen, hogy elérje a megfelelő energetikai állapotot és ellazult állapotot. A masszírozás során az érintések, nyomások és simogatások segítenek az izomfeszültség oldásában, a vér- és nyirokkeringés fokozásában.
  4. Zárás: A karmasszázs befejezése után a vendég rövid időre pihenhet a masszázságyon, majd lassan felkelhet, hogy felfrissülve és ellazultan távozzon a szalonból.

A karmasszázs segíthet csökkenteni a stresszt, javítani a hangulatot, növelni az energiaszintet, megszüntetni a blokkokat az energiakeringésben, és javítani az általános testi és lelki közérzetet. A Szília Szépségszalonban kínált karmasszázs lehetőséget biztosít a vendégeknek, hogy kikapcsolódjanak, újraenergizálódjanak és új lendületet kapjanak az életükhöz.