Mit csinál egy kozmetikus?

Mit csinál egy kozmetikus?

Az arcunk az első benyomás, amit másokról alkotunk, és fontos, hogy mindig ápolt legyen. A kozmetikusok feladata az arc- és testápolás, valamint a szépségápolás terén nyújtott szolgáltatások széles skálájának biztosítása. A Szília Szépségszalonban azon dolgozunk, hogy vendégeinknek szép és egészséges bőrük legyen, és önbizalmukat megnöveljük.

Arctisztítás

Az arctisztítás az egyik legfontosabb tevékenység, amit kínálunk. Ez egy alapos arctisztító kezelés, amely eltávolítja a bőrön lévő szennyeződéseket és baktériumokat, hogy az arc friss és egészséges legyen.

Hidratáló kezelés

A hidratáló kezelés segít a bőr hidratálásában, így puhább és simább lesz.

Arc- és karmasszázs

Az arc- és karmasszázs segít ellazulni, és javítja a vérkeringést.

Arcpakolás

Az arcpakolások táplálják a bőrt, így rugalmasabb és fiatalosabb lesz.

Gyantázás

A gyantázás az egyik legkedveltebb szolgáltatásunk, amely tartós és hatékony megoldást kínál a szőrtelenítésre.

Szemöldök szedés- és festés

A szemöldök szedés és festés segít rendbe hozni a szemöldök formáját és színét, ami nagyon fontos az arc szimmetriájához.

Bőrfeszesítő kezelések

A bőrfeszesítő kezelések segítenek a bőr rugalmasságának és feszességének megőrzésében.

Sminkelés

A sminkelés segít vendégeinknek, hogy még szebbnek érezzék magukat, és kiemeljék az arcuk szépségét.

A Szília Szépségszalon előnyei nemcsak az árainkban, hanem a minőségi szolgáltatásokban is rejlenek. Az ILCSI kozmetikumok kizárólag természetes összetevőkből készülnek, így biztos lehetsz abban, hogy a bőrödnek a lehető legjobbat adják.

A kozmetikus tanulóink nagy szaktudással rendelkeznek, és a mesterünk ellenőrzése alatt dolgoznak. Az online időpontfoglalási lehetőségünkkel pedig még könnyebbé tesszük a szolgáltatásaink igénybevételét.

A kozmetikai szolgáltatások nemcsak a külső megjelenésünkre hatnak, hanem a belső érzéseinkre is. Az ápolt bőr és az önbizalom kéz a kézben járnak.

Foglalj hozzánk időpontot online gyorsan és egyszerűen: